Colaboratori Consultanta GDPR

Colaborator GDPR Savescu & Asociatii
Av. Dr. Andrei Săvescuwww.savescu.ro
stars

Av. Dr. Andrei Săvescu este coordonator și autor ghiduri de protecție a datelor cu caracter personal pentru diverse domenii de afaceri, formator al Institutului Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților la materia Protecția datelor cu caracter personal și fost director al Revistei Române de Protecția Datelor. Este probabil cel mai renumit expert în protecția datelor din România.

logo black avocat timisoara sauca partners
Av. Sauca Adriana Gabrielawww.sauca.ro

SAUCA & PARTNERS este coordonat de avocat Sauca Adriana Gabriela cu o experienta de peste 12 ani in domeniul juridic in una din cele mai mari case de avocatura din Timisoara, unde a promovat cele mai eficiente solutii pentru apararea intereselor clientilor , prin implicare in reusita proiectelor, prin comunicare directa cu clientul, prin vastele cunostinte juridice, de la cauze mai simple pana la cele mai complexe.

Avocat 1 e1643965950132
Av. Geanny MĂRINICĂ

Cabinetul de avocat Geanny MĂRINICĂ vine în sprijinul clienților, persoane fizice sau juridice, oferindu-le servicii juridice de calitate, în vederea rezolvării tuturor problemelor de natură juridică pe care aceștia le întâmpină. Pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienți, se acordă o atenție deosebită detaliilor și se construiesc strategii eficiente, adaptate pentru fiecare caz în parte. Profesionalismul, seriozitatea, responsabilitatea și calitatea serviciilor juridice oferite, aduc rezultatele pe care clienții le urmăresc.

error: Conținutul este protejat !!