Fiti constienti de date. Datele dvs. contează

Trăim într-o lume bazată pe date. Aproape fiecare tranzacție și interacțiune pe care o aveți cu majoritatea organizațiilor implică schimbul de date personale, cum ar fi numele, adresa și data nașterii. Distribuiți și date online, de fiecare dată când vizitați un site web, căutați sau cumpărați ceva, utilizați rețelele sociale sau trimiteți un e-mail.

Partajarea datelor vă ajută să faceți viața mai ușoară, mai convenabilă și mai conectată. Dar datele tale sunt datele tale. Vă aparține, deci este important ca datele dvs. să fie utilizate numai în moduri în care vă așteptați în mod rezonabil și că acestea rămân în siguranță. Legea privind protecția datelor se asigură că datele tuturor sunt utilizate corect și legal.

În lumea noastră bazată pe date, este mai important ca niciodată să știm cine folosește datele dvs. personale și de ce. Este dreptul dvs. să fiți informat cu privire la modul în care organizațiile vă utilizează datele, chiar dacă se întâmplă în culise. Aceasta include înțelegerea modului în care utilizatorii utilizează datele dvs. pentru a vă viza cu anunțuri de pe rețelele sociale.

error: Conținutul este protejat !!