Colaborare CABINETUL DE AVOCATURA SAUCA & PARTNERS

CABINETUL DE AVOCATURA SAUCA & PARTNERS este coordonat de avocat Sauca Adriana Gabriela cu o experienta de peste 15 ani in domeniul juridic, unde a promovat cele mai eficiente solutii pentru apararea intereselor clientilor, prin implicare in reusita proiectelor, prin comunicare directa cu clientul, prin vastele cunostinte juridice, de la cauze mai simple pana la cele mai complexe.

Prin infiintarea Cabinetului de avocatura SAUCA& PARTNERS dorim sa oferim servicii juridice de calitate, atat clientilor de afaceri cat si clientilor persoane fizice.

In cadrul cabinetului de avocatura SAUCA & PARTNERS se regaseste un avocat bun care sa raspunda cerintelor clientului in timp util, in conditii de confidentialitate, intr-o arie larga de servicii juridice.

Serviciile juridice sunt adresate atat cetatenilor romani, cat si cetatenilor straini, limba italiana si engleza fiind vorbita in mod fluent in cadrul Cabinetului de avocatura .

Serviciile juridice sunt prestate in principal in Timisoara, unde se afla biroul nostru, dar si in celelalte orase din Romania.

Pe perioada exercitării profesiei, avocat Saucă Adriana Gabriela :

  • a reprezentat clienții in numeroase tranzacții imobiliare in ceea ce privește vânzarea/ cumpărarea unor hale industriale sau fabrici, de la procedura de due-diligence si pana la semnarea contractelor finale,
  • a reprezentat interesele unei bănci din Romania , pe zona de Vest, in calitatea sa de creditor in cadrul procedurilor de insolventă si in cadrul procedurilor de executare silită,
  • a apărat interesele unor mari creditori,  persoane juridice străine, in cadrul procedurilor de insolventa, pentru recuperarea unor creanțe de milioane de Euro,
  • a obținut anularea in instanță a deciziilor de impunere, in litigii fiscale ,
  • a reprezentat clienții in litigiile de dreptul muncii,
  • a reprezentat clienții in litigii contra Agenției Naționale de Integritate, contra  Curții de Conturi si contra Agenției Naționale de Administrare Fiscala obținând fie anularea actelor administrativ, fie obligarea instituțiilor la emiterea unor acte administrative.
error: Conținutul este protejat !!